8 de març 2010

VIATGE A MADRID: VISITA A MICROSOFT



Redactors de la notícia: Maria Clapés i Victor Manuel 2B

Alguns alumnes de 2n B vàrem ser escollits per a gaudir d’una experiència inoblidable: una visita a la seu de Microsoft de Madrid!!!!!

El dia començà a les set i mitja a l’aeroport d’Eivissa. Amb molts de nervis i molta son pujàrem a l’avió amb puntualitat. Una vegada dins de l’avió rebérem una desagradable notícia: que degut a les males condicions meteorològiques de Madrid l’avió no podia enlairar-se fins a les onze i mitja. Decebuts, ja no sabíem si arribaríem a l’hora de fer la visita. Però, afortunadament, a les deu i quart ens comunicaren que un quart d’hora més tard partiríem cap a Madrid.
Una vegada allí, ens va rebre Aida, la jove encarregada del programa eSkills Week, l’objectiu del qual és donar a conèixer el món de les tecnologies, així com fomentar l’interès per estudis relacionats amb les telecomunicacions.
A l’arribar a la seu, ens tenien preparat un aperitiu, “la veritat és que teníem molta gana”.

Després ens portaren a la sala Emo. Ens informaren de que érem molt afortunats, ja que estàvem en una sala que només existia a la seu de Microsoft de Madrid i d’Estats Units, les dues úniques sales del món.
A la sala Emo, ens feren demostracions dels sistemes operatius de futur. Interactuàrem amb Tablets PC simulant que érem directius d’una empresa que estaven reunits i ens vèiem entre nosaltres per videoconferència.
Després, ens feren una demostració de com funcionava la Surface, un ordinador tàctil sota una placa de metacrilat en la qual les nostres mans servien de cursor.
La veritat, va ser una experiència única que mai oblidarem.

Com a postres, ens portaren a un centre comercial, el “Dreams Palacio de Hielo”, a on dinàrem i passàrem la tarda.
Tots compràrem moltes coses i ens ho passàrem molt bé.
A les set i mitja ens recull un autobús per portar-nos a l’aeroport des d’on partírem cap a Eivissa amb puntualitat. Arribàrem a la nit molt cansats, però passàrem un dia inolbidable!!.